REČ ORGANIZATORA

Pozdrav dobri ljudi.

Ako čitate ove redove, onda nas vezuju slične strasti. Biciklizam, promocija zdravog načina života, aktivnosti na otvorenom i pre svega želja da se pomogne onima kojima je potrebno.

Ovde sam da uz vašu pomoć postignem sve navedeno.

DOS Srbija je jedinstvena biciklistička humanitarna manifestacija, kada udružimo svoju energiju da bismo ostvarili zajednički cilj.
Odlučio sam da spojim naše znanje i motivaciju da pomognemo onima koji to najviše zaslužuju, takođe uz pomoć istomišljenika, u projektu pod nazivom DOS.

Dobrotvorno oko Srbije.  Kupujemo bicikle za decu!

U Sloveniji, odakle ja dolazim, već 5 godina radimo na sličnom projektu. Više od 150 doniranih bicikala, više od 1.500 pristalica biciklista na putu, više od 100.000 TV pregleda uživo samo su neki od zaista impresivnih ciljeva koje smo uspeli da izgradimo za samo nekoliko godina. A to što cela Slovenija „diše“ sa biciklistima kada stanu na trasi i daju bicikle deci motiviše me da to isto uradim i u našoj bratskoj Srbiji.

Moja energija nije upitna, ali pozivam sve vas da i vi svoju transformišete u nešto dobro, od 12. avgusta do 18. avgusta 2024.

Dobrodošli na DOS Srbija!

Dami Zupi

DOS organizator

KAKO JA MOGU UČESTVOVATI?

1) Prijavite se za celu rutu i odvozite sa Zupijem 1.700 km u 7 dana.

2) Vozite sa Zupijem deonicu rute po vašem odabiru

3) Pričekajte DOS ekipu negde na njihovom putu i podržite ih

4) Pošaljite SMS poruku na 3030

5) Donirajte projektu DOS

6) Postanite strateški partner DOS-a

DOS je savršena prilika, da nešto vratite društvu.

 

DOS Srbija održavaće se svake godine!

Samo aktivno!

KAKO TO IZGLEDA U SLOVENIJI (Izdanje 2023)